Produkter i salonen

Book en tid


Produkter i salonenElements Xclusive serie fra ID HAIR

Luksuriøse hårprodukter til ethvert behov. Serien indeholder både pleje og styling produkter, og alle produkter er uden parabener og allergene parfumer.

Veganske produkter
Alle plejeprodukter er veganske. Det betyder, at ingen af ingredienserne stammer fra dyr. Vi ser bort fra den traditionelle tankegang og udforsket, hvad der var muligt.

Glutenfri
Alle plejeprodukter er uden gluten, og en stor del af styling-serien ligeså. Gluten kommer typisk fra korn og er meget brugt i hårprodukter. Dog kan personer med glutenallergi reagere med kløe og udslæt, hvis de udsættes for gluten på kroppen. Derfor har vi taget valget, at hvor det kan udskiftes er det gjort. Vi har bl.a. brugt ris i stedet.

CARE - 6 veganske plejeserier
Alle plejeprodukterne fra IdHAIR Elements Xclusive er veganske, sulfatfri og uden gluten.

COLOUR er farvebeskyttende hårprodukter, der holder farvet hår skinnende og fuld af liv. VOLUME er til hår, som mangler volumen - giver håret utrolig fylde. REPAIR er hårprodukter, der gør beskadiget eller kemisk behandlet hår blødt og smidigt. BLONDE er pigmenterede produkter, der neutraliserer uønskede varme undertoner i håret. LONG HAIR nærer langt hår, efterlader det glat og let at frisere. MOISTURE giver håret fugt, gør det stærkere og lettere at udfrisere.

STYLING - 3 lækre linjer
Alle stylingprodukter i Element Xclusive er parabene- og sulfatfri.

Stylingprodukterne fra IdHAIR Elements Xclusive består af 3 forskellige linier.
BLOW, er præ-stylingprodukter, som du kan føntørre din vej til lækkert hår med.
PLAY til at lege og style den perfekte frisure med.
FINISH bruger du til at afslutte din frisure med giver et langvarige hold og glans.

Smukt hår i harmoni med naturen
Med inspiration fra de danske kyster har vi bl.a. skabt et nordisk design med fokus på genbrugsplast fyldt med kvalitet og forkælelse til håret – hentet fra naturen og produceret med omtanke på egen fabrik i Sverige. Og så er plejeprodukterne i IdHAIR Elements XclusiveVeganske.

Selvom serien er baseret på vores nordiske arv, ser vi også rundt om i verden for, at finde de bedste ingredienser.

Derfor anvendes en fusion af ingredienser fra hele verden i vores produkter.

Genbrugsplast - et fælles ansvar
Vi har sikkert alle set frygtelige billeder af de store plastikøer rundt omkring i verdenshavene og af dyr, som er viklet ind i plastik eller har spist plastik. Plastik i sig selv er ikke et dårligt produkt, men problemet opstår, når vi ikke kan håndtere bortskaffelsen. Derfor opfordrer vi til, at tom plastikemballage kommer i den rigtige skraldespand - den til plastik - og ikke havner på stranden eller i grøften.

Vi er måske den sidste generation, som reelt har en chance for at gøre noget ved problemet og det forpligter. Lad os gøre det sammen!

Solutions Serien
Med Solutions kan du i løbet af ganske kort tid vinke farvel til dine hovedbundsproblemer og glæde dig over en frisk og sund hoved­bund.

Alle oplever på et eller andet tidspunkt i sit liv at få et hovedbundsproblem. Det kan spænde vidt fra tør hovedbund, hvor du føler, at det spænder. Det kan også være i form af fedtede skæl, som sidder i kager i hovedbunden. Irriteret hovedbund og skæl smitter ikke, men lige meget hvad, så er det irriterende og unødvendigt!

NIOPHLEX

Stærkere og sundere hår begynder med Niophlex.

Niophlex er et phlex-system, der er designet til at beskytte håret mod skader og gøre det stærkt og mere modstandsdygtigt.

Sådan virker NIOPHLEX
Ved at kombinere Niophlex med traditionelle farve- og afblegningsbehandlinger, forhindres og repareres skader ved at tilføre bindinger og elasticitet, styrke generelt og forbedre hårets tilstand.

Niophlex har nogle nøgleingredienser:
Sojabønner IsoFlavones: tilfører pleje, som forbedrer hårets tilstand.

N-acetyl-L-cysteine: skaber bindinger og beskytter håret.

Phytoceramide: er udvundet fra ris, og skaber et beskyttende skjold om hårstrået.

Aminosyre: tilfører fugt og styrkende egenskaber, der bevarer håret fugtet og reparerer de skadede dele.

Niophlex giver helt fantastiske resultater, og den påvirker ikke indvirkningstiden for den kemiske behandling. Serien består af 2 produkter, som jeg bruger i din kemiske behandling i salonen.
 
Åbningstider


 
Mandag 08:30 - 15:00
Tirsdag 08:30 - 17:00
Onsdag 08:30 - 16:00
Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag 08:30 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com