Profil

Book en tid


ProfilHVEM ER JEG:

Mit navn er Nanna Bruzen Ringgaard

Frisørfaget handler, for mig, om helhed i det arbejde, man laver hver dag – at dit hår ganske enkelt stemmer overens med din stil, livsstil og personlighed.

Jeg lægger derfor vægt på at lære mine kunder at kende, så vi sammen kan finde frem til det, som matcher netop dine ønsker og behov.

For mig er det enormt vigtigt, at kunderne føler sig i centrum, og at hver enkelt kunde får en god behandling og en wellness-oplevelse.

For mig skal det være en oplevelse for kunden at komme til frisør. En god snak, hovedbundsmassage ved vask samt massage i vaskestolen får ofte kunderne til at føle, at frisøren er et sted, hvor man kan slappe af og nyde tiden for sig selv.

Jeg elsker at forny mig ved at komme på kurser. Det gør jeg gerne 2 gange årligt, så jeg er opdateret på, hvad der trender af klippetekniker og farver.

Jeg startede i lærer hos Klippehjørnet i Aarhus i 2004, 17 år gammel. Jeg var i Aarhus ca. et års tid, men savnet til hjemegnen var for stor. Derfor begyndte jeg ved Brink’s A Matter Of Style i Holstebro i 2005, hvor jeg blev færdigudlært i 2008.

Jeg var hos brinks i 10 år, hvorefter jeg i 2015 startede ved Style Vision i Holstebro. Efter 6 år i Style Vision har jeg nu valgt at søge nye udfordringer og blive selvstændig frisør, da vi har fået 3 dejlige børn. Alberte, Lucas og Conrad.

Hos mig får du:

En professionel og personlig vejledning.

En behandling, der passer til dig og hvor du er i fokus.

En afslappende og hyggelig atmosfære.

Wellness og selvforkælelse.


 
Åbningstider


 
Mandag 08:30 - 15:00
Tirsdag 08:30 - 17:00
Onsdag 08:30 - 16:00
Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag 08:30 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com